Vila cu gradina verticala si piscina pe acoperis ( Video )

Bine a-ti venit la Vila cu 4500 de plante pe exterior in gradina verticala din 25 de soiuri diferite. Realmente putem sa o numim Casa Verde a viitorului si nu gresim. De o frumusete rapitoare, cu o arhitectura demna de invidiat, amplasata intr-o tara unde clima permite aproape orice, aceasta gradina verticala va straluci cu siguranta tot timpul anului.

Cu un garaj pentru doua masini, spatiu de depozitare la parter, trei dormitoare si doua bai la primul etaj, living foarte mare, 2 bucatarii , ofera un spatiu de locuit modern si este amplasata in Cartierul rezidential din orasul Lisabona, Portugalia, vila dispune de o arhitectura moderna.

Piscina este la ultimul nivel , si este infasurata in jurul cladirii, avand o forma foarte originala. Mai mult decat atat, un sistem inteligent de oglinzi face ca la ultimul etaj peisajul sa se reflecte in forme minunate. Casa este denumita “ House in Travessa do Patrocino “ , si este amplasata intr-un din cartierele cele mai prestigioase din Lisabona.

Si la noi in Romania putem vorbi despre asemenea realizari, insa in alte forme de conceptie si cu alte plante. Din pacate avem un anotimp de iarna foarte lung care ar distruge mare parte din plante, chiar daca in primavara vor porni in vegetatie, din nou, mare parte din ele. In schimb, putem excela la acoperisuri verzi, aici putem sa venim cu proiecte deosebite care pot schimba fata multor orase mari din tara noastra.

Publicat 31/01/2013

Comments are closed.