Targul PALAS Flowers & Garden octombrie 2012 | Prima editie

Un mare eveniment floristic se apropie, prima editie a targului Flowers&garden PALAS , organizat la Iasi intre 26 si 28 octombrie. Organizatorii promit pentru iubitorii de amenajari floricole, floricultura, aranjamente si decoratiuni florale 3 zile de exceptie pe esplanada din fata PALAS MALL.

Palas Iasi, singurul ansamblu urbanistic de tip lifestyle center din Romania, are placerea sa va invite la targul de flori si gradinarit: PALAS Flowers & Garden care va avea loc in perioada 26 – 28 Octombrie 2012, in esplanada din fata Palas Mall, intrarea din zona Palatului Culturii.

 Targul PALAS Flowers & Garden se adreseaza tuturor iubitorilor de flori si gradinarit, de aceea domeniile de expunere sunt: flori, aranjamente si decoratiuni florale, seminte, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaje pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, scule si unelte pentru gradinarit, dar si servicii profesionale de decorare a gradinii.

 Va invitam sa va faceti cunoscute produsele si serviciile dumneavoastra reprezentative in cadrul acestui eveniment, avand la dispozitie un perimetru amenajat. Pozitionarea spatiului de prezentare la intrarea in Palas Mall va ofera vizibilitate maximă, cu un trafic estimat de 50 de mii de vizitatori pe zi.

Evenimentul va beneficia de o campanie de promovare intensa prin urmatoarele canale de comunicare: TV (sistem TV Foodcourt, spot video plasme Atrium), people stoppere, LCD Palas Mall, social media – Facebook cu peste 36 mii de fani, newsletter catre o baza date de 30 de mii de clienti, site www.palasmall.romachete in presa scrisa, spoturi video, spoturi radio, activitati de samplingadvertoriale/ bannere pe site-uri de stiri si lifestyle.

 Program eveniment: vineri – duminica, intervalul orar: 10.00 – 22.00

Costuri de participare: 147 de Euro + TVA / expozant  in cele 3 zile.

Daca exista persoane interesate sa afle mai multe detalii sau sa se inscrie la acest eveniment puteti trimite cerere la adresa de e-mail: otilia.sitariu@palasiasi.ro si/sau numarul de telefon: 0756 191 652.

Vom reveni cu amanunte de la acest prim eveniment de exceptie organizat la Iasi intr-o noua conceptie.

Constantin Claudiu

Publicat 17 octombrie 2012

 

Comments are closed.