Lacusta devoreaza o frunza de hibiscus

Fotograful Lessy Sebastian, pasionat de natura,in special de fotografierea insectelor,  a facut o captura foto cu totul deosebita, in curtea casei sale din Jakarta, Indonezia.A surprins aceasta lacusta in partea de sus a unui arbust de hibiscus, catarandu-se pe varful unei frunze pentru a-si lua pranzul.

Dl. Lessy Sebastian, este stabilit in Indonezia , este casatorit de 10 ani acolo, are doi copii si lucreaza ca fotograf profesionist la diverse publicatii internationale de specialitate.Stand in curte intr-una din pauze, a observat insecta ca incerca sa-si caute hrana. A lasat-o sa se linisteasca, s-a apropiat in liniste la circa 1 metru, si a reusit aceste minunate fotografii. Insa , nu a fost atat de simplu, dupa cum declara chiar domnia sa, a asteptat circa o ora in liniste pentru ca insecta sa inceapa sa-si ia pranzul in liniste.Rezultatul este spectaculos, se poate vedea modalitatea de devorare a unei frunze de catre o lacusta.

Ultima fotografie ne arata o insecta confuza, parca nu stie ce sa faca si sta sa se gandeasca putin incotro s-o apuce. Pare ca se scarpina, pare ca gandeste, oricum, spre amuzamentul nostru fotografia este de colectie. Dl. Sebastian declara ca “- Exista o lume aparte in gradina noastra si noi nu-I dam importanta, aproape ca nici nu o observam, de aceasta lume sunt pasionat pentru ca ne poate arata ce se intampla de fapt in gradina noastra.”

Foto Lessy Sebastian

Publicat 07/02/ 2013

Comments are closed.