Clestele de altoit 3T

Buna ziua! Am placerea de a va prezenta cel mai bun cleste de altoit aparut pe piata de specialitate. De asemenea va pot oferi si clestele complementar ce se foloseste impreuna cu clestele de altoit, cat si consumabile pentru ambele unelte, dar si alte diverse produse extrem de utile pentru a duce la bun sfarsit operatiunea de altoire a pomilor fructiferi, a pomilor si plantelor ornamentale sau vitei de vie. De asemenea, am posibilitatea de va prezenta cateva plante si pomi fructiferi deosebiti cum ar fi: lamai, portocal, lime, altoite de 1 an, in floare sau la fruct, castan comestibil, kako, migdal, smochin, toti la varsta de 2 ani si altoiti de 1 an, maslini de 2 ani, altoiti de 1 an si rodiu.


Made in Italy
Clestele 3T este un cleste construit pentru a executa trei tipuri de taiere pentru altoi, dupa cum veti vedea in fotografiile atasate, dar si in filmul de mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=Ev-1bu3cTHk&feature=youtu.be
Clestele 2T-INN permite efectuarea altoirii pe coroana la plante cu un diametru de pana la 45 mm. Se foloseste impreuna cu Clestele 3T
http://www.youtube.com/watch?v=vKVzE4nTTLg&feature=youtu.be
Ambii clesti de altoit folosesc aceleasi lame pentru taiere, de aceea veti putea realiza altoiri rapide si sigure!

Va multumesc pentru atentie si va doresc o zi buna in continuare!
Cu stima,
Sebastian Silvestru

Comments are closed.