Tendinte scandinave in amenajarea bradului de Craciun in 2015

Trendul nordic se apropie si de tara noastra in acest an, moda asa zisilor “ copaci goi “ este noua tendinta in 2015. Acesti copaci goi functioneaza doar cu cateva decoratiuni iar efectul este foarte delicat. Designul scandinav este in mod traditional minim, functional si simplu. Generatia Ikea vine cu linii curate iar brazii de Craciun au fost reinventati se pare.

HT_05_T21_8251B_ZZ_X_EC_0.jpg

Unul din motivele pentru care decoratiunile scandinave sunt atat de frumoase este ca functioneaza cu doar cateva decoratiuni, se potriveste perfect cu mobilierul si interioarele marca Ikea, si nu in ultimul rand avem de unde alege din peste 16 modele de copaci “desfrunziti”, in cele mai variate dimensiuni.

In unele tari europene deja se comercializeaza in retelele de hypermarketuri Tesco, Aldi, Next, Argos cu preturi incepand de la 100 de euro in sus.Tendinta scandinava de a sarbatori Craciunul cu brazi artificiali, respectiv acesti copaci dezfrunziti impodobiti doar cu leduri este numita in Europa de Vest moda eco de decorare a interioarelor.

Untitled-3.jpgUntitled-5.jpg

Publicat 11 decembrie 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Untitled-10.jpgUntitled-5.jpg

Comments are closed.