Pasionati de floricultura

Un cuplu din Marea Britanie petrece fiecare seara din ultimii 26 de ani cu ingrijirea florilor din curtea casei. Fie ca este vorba de begonia, petunia sau muscate, in fiecare an toate ghivecele si jardinierele sunt umplute cu flori cultivate de catre ei in minisera casei. La inceputul lunii iunie ei scot rasadurile din minisera si planteaza toate ghivecele cu flori din toate culorile.  Sute de lire se cheltuie astfel an de an pe soiuri si seminte de flori din cele mai deosebite. Insa cei care trec pe langa curtea casei lor beneficiaza de acest spectacol floral unic  de o frumusete rapitoare.

Anne si Robin Strange isi consacra fiecare ora din timpul liber pentru ingrijirea florilor.In acest an , tematica decoratiunilor a inclus toate soiurile de begonia, cele mai spectaculoase soiuri curgatoare de begonia, cat si begonia pentru borduri si jardiniere.

In ultimii ani au instalat un sistem de irigare prin picurare pentru a face fata volumului mare de udari din timpul verii.

Doamna Anne a declarat recent pentru editia Dailymail : “ Mi-e groaza sa ma gandesc cati bani se duc an de an pe gradina, si cat de mult am investit , dar cand privim terasa plina de flori credem ca se merita. Cea mai buna investitie care am facut-o a fost instalatia de udare prin picurare care ne-a scutit de o munca colosala. “

Anne si Robin Strange locuiesc in North Yorkshire, in centrul Marii Britanii.

Foto  dailymail.co.uk

Comments are closed.