Jardiniere cu begonia, petunia, muscate si cannabis au fost descoperite in Newport Marea Britanie

Recent, autoritatile din Newport, Tara Galilor, au descoperit in jardinierele ce infrumuseteaza spatiile verzi din oras peste 30 de plante de cannabis. Imediat dupa declaratia de presa, plantele de cannabis au disparut fara urma in mod misterios. Cu toate acestea, plantele au fost admirate din primavara si pana acum de o multime de trecatori, pana ce un proprietar de magazin, dl. Dean Beddis, le-a descoperit si le-a identificat ca fiind celebrele plante de cannabis. Un oficial al primariei din Newport, a declarat pentru editia electronica a cotidianului The Sun, -“ Este o problema grava, vom anunta politia sa faca cercetari si sa verifice si inregistrarile camerelor de luat vederi CCTV din oras, pentru a elucida misterul aparitiei plantelor de cannabis in jardiniere”.

Jardiniere_petunia_si_cannabis

Imediat dupa ce s-au descoperit si a fost facuta publica intreaga poveste, a doua zi, plantele de cannabis au disparut fara urma. Un purtator de cuvant al politiei locale a declarat: “ – Acum, ca plantele au disparut, aparent, este dificil de a determina daca aceste plante de cannabis au fost ilegale sau nu, si daca au fost plantate in mod deliberat de catre cineva anume!”

Hilar ar putea fi faptul ca reclamatele jardiniere se afla la circa jumatate de kilometru de sediul politiei din Newport, deci foarte multi ofiteri de politie au trecut pe langa ele fara sa-si dea seama macar de existenta lor.

Jardiniere_petunia_muscate_si_cannabis

Jardiniere_de_exterior

Publicat 05/08/2013

Foto The Sun

Comments are closed.