Cel mai important eveniment dedicat Floriculturii in 2012 – FLORSHOW ROMANIA 2012

GREEN BOX srl este creată de două dintre cele mai importante Consorții Italiene de Promovare a Floriculturii și Pepinieristicii. Consorțiile reprezintă și apără interesele întreprinderilor din domeniul floriculturii, promovează activități și inițiative publicitare, de promovare și comunicare, atât la nivel național cât și internațional, în interesul acestei ramuri. Green Box este o societate specializată în organizarea de târguri în domeniu și este proprietarea mărcii Florshow, manifestare organizată în Italia, România și în alte țări europene.

În cadrul celei de-a IX-a ediții a Zilelor Horticulturii Bucureștene, ia naștere o nouă manifestare de anvergură și cu deschidere europeană: FLORSHOW ROMÂNIA ce va avea loc la București, între 24-27 mai 2012, eveniment dedicat profesioniștilor și pasionaților de Floricultură.

Manifestarea se va desfășura în cadrul complexului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Bd. Mărăști nr. 59 și în zona centrală a Parcului Herăstrău (Expoflora) și va fi deschisă marelui public zilnic, între orele 10-18:00 (intrare gratuită).

FLORSHOW ROMÂNIA este organizat în două zone distincte, una rezervată profesioniștilor din domeniu și cealaltă dedicată exclusiv publicului. În prima zonă vor fi prezente societăți din România, Italia, Polonia și Cehia ce-și vor propune noutățile posibililor parteneri comerciali. În cea de-a doua zonă, circa 150 de standuri vor oferi publicului sugestii pentru amenajarea terasei, a grădinii și a spațiilor verzi private. Pentru informații suplimentare: www.florshowromania.ro.

 

 

Comments are closed.